Kategorija proizvoda

5L prskaju fen za kosu

5L prskaju fen za kosu

Vazduh kroz filter i grejanje uređaji u distributer toplog vazduha koji je na vrhu sušenja komora, toplog vazduha distributer je proizvoditi toplog vazduha

Product Details

Ukoliko ste u potrazi za hemijsku, biologija, farmaceutska i hranu 5l sprej fen za kosu iz Kine 5l sprej fen za kosu, sušenje mašina sa centrifugalnom sprej 5l, 5l fen mašina sa centrifugalnom sprej, centrifugalne budete fini sa mašinu za sušenje, prskaju sušenja mleko, sprej za sušenje mleko u prahu proizvođači, dobavljači i facoty, ili Provera 5l prskaju fen prilagođavanja i dizajn sa profesionalnim dobavljača u Kini, slobodno se obratite Toption Instrument.

Princip rada

Vazduh kroz filter i uređaji za grijanje ulazi u distributer toplog vazduha koji je na vrhu sušenja komoru, toplog vazduha distributer proizvoditi toplog vazduha, a onda toplog vazduha u ravnomerno sušenja komoru i premestite izmicala, istovremeno, tečni materijal dostave u centrifugalne sprej za glavu koje je opremljeno na vrhu sušenja komoru, tečni materijal je poprskao kao kapljice magle , kako bi se povećali kontrakcija površinski oblasti tečni materijal i toplog vazduha, vlage isparavati brzo, suva proizvodi za vrlo kratko vreme. Skromne proizvod je prikupila kolekciju bure, koja je na dnu fen za kosu, otpadnog gasa opalio po centrifugalne ventilator.

Karakteristika

1. brzo sušenje brzine. Tečni materijal nakon centrifugalne prskam, površina volju povećan je znatno, u visokim temperaturama protok vazduha, do trenutka kada će ispariti 95 ~ 98% vlage, tako sušenja put će biti o u 10 sekundi.

2. usvojiti paralelni tok obrazac od sprej za sušenje, tokom proces sušenja, temperatura tečni kapljica nije visoka, obećaj kojima visokokvalitetnih proizvoda. U sprej sušenja komoru, tečni kapljica plima i toplog vazduha sa istom pravcu, iako je temperatura toplog vazduha malo veća, ali kao toplog vazduha odmah kontakt sa sprej za tečni kap nakon što dolazi u komoru za sušenje, temperatura sušenja komora je umak dole, pa doći na suvo materijal pregrevanja i pogodne za sušenje termalne osetljive materijala , temperatura otpust proizvoda zavisi od izduvni temperaturu, i niži nego što iscrpi temperaturu.

3. široko primenjeni oblast. Prema materijalna svojstva, možete koristiti sušenja toplog vazduha, a takođe mogu da koristite hladnocu model. Velike grupe materijala sa velikim različite funkcije sve mogao biti proizveden pored ovog aparata, uobičajene primenjena u: polimeri i resins、dyes、color pigment、ceramic、 glass、 pored atrazine、 pesticides、 carbohydrates、 mleko jaje products、 тежи acids、slaughterhouse byproducts、blood riblji proizvodi i deterdžent i površinski dirt、fertilizer、organic compound、inorganic jedinjenje predavanja, itd.

4. trebalo bi da se sušenje proces završi u trenu, proizvod je približno sferna u osnovi možete zadržati oblik kapljice, da proizvod je dobar disperzije 、fluidity i nesposobnost da se rastvori.

5. proizvodni proces je jednostavan, praktičan operacija i lako kontrolu. Sprej za fen za kosu, koristi se za rastvor čiji sadržaj vlage je 40-60%, za poseban materijal ni vlaga dostiže čak 90%, takođe mogao biti suvo kao barut proizvode u jednom trenutku. Većina proizvoda nije potreban drobljenje i skrining nakon sušenja, pa smanjite proizvodnog procesa, pojednostaviti tehnološki proces i Obećaj čistotu proizvoda. Za size、precision иestica je proizvod na vlagu, u određenom opsegu, možete da promenite da biste podesili operativni uslovi, kontrolu i upravljanje je vrlo lako.

6. U cilju zaštite materijala od zagađenja i produži život servis uređaja, svi delovi kontaktira sa svim materijalom usvojiti 1Cr18Ni9Ti INOX materijala. Da bi operacija lako, sistema kontrole operaciju možete koristiti integracije, što znači da proces instaliranja svaki segment pokazuje uređaj i Uključi/isključi uređaj kontrolisati sve u kabinet.

Tehničke karakteristike

Artikla

Jedinica

TP-S50

Max kapacitet

ml/h

5000

Opseg temperature vazduha uvala

140° C ~ 300° C
Prilagodljive

Opseg temperature vazduha utičnicu

80° C ~ 90° C

Preciznost temperature

±1

Fen za kosu vremena

S

1.0 ~ 1.5

Brzinu od pumpe za vodu

ml/h

5000

Sprej za sistem

/

Centrifugalne mlaznica

Sprej za pravac

/

Prema dole saradnje struja

Grijanje električne energije

kW

9

Izvor toplote

/

Električni

Ukupna snaga

/

10 KW 380V

Prečnik tenk od nerđajućeg čelika

mm

800

Osušena prah vraćanje stopa

%

≥95

Vrsta rotacije centrifugalna sprej


Komprimovani vazduh rotacije

Rotiraj brzina

obrtaja u minuti

25000

Prečnik sprej ležište

mm

50

Dimenzije

mm

1800 * 930 * 2200

Hot Tags: 5l sprej da budete fini sa fen za kosu, sušenje mašina sa centrifugalnom sprej 5l, 5l fen mašina sa centrifugalnom sprej, centrifugalne sušenja mašina, Poprskaj sušenja mleko, sprej za sušenje mleko u prahu, Kina, proizvođača, fabrika ',' Dobavljači ',' Dobavljač iz Kine za prilagođavanje, dizajn, hemikalija, biologije, farmaceutske, hrana
Srodni proizvodi
Feedback
Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: TaiBai Road, YanTa distrikta, Xian, Kina
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., D.o.o. sva prava zadržana.