Kategorija proizvoda

Paralelni izvor svetlosti

Paralelni izvor svetlosti

Ultraljubičasta (vidljivim) paralelne svetlosnom izvoru je fabrika TOPTION da osnuje zajednički razvoj slično stranih napredne opreme fondaciju

Product Details

Ukoliko ste u potrazi za hemikalija, biologija, farmaceutska i paralelne svetlo izvor hrane iz Kine paralelni izvor svetlosti ksenon svetlosnom izvoru, Merkur lampu, xenon lampa, vidljiva paralelni izvor svetlosti, uv paralelnog zapali izvorni proizvođači, dobavljači i facoty, ili provera paralelno zapali izvor prilagođavanja i dizajn sa profesionalnim dobavljača u Kini, slobodno se obratite Toption Instrument.

UV izvor paralelne svetlosti (vidljivim)

Ultraljubičasta (vidljivim) paralelne svetlosnom izvoru TOPTION fabriku da osnuje zajednički razvoj slično stranih napredne opreme fondaciju, svoju prednost leži u poseban izvor pruža velike snage, stabilna na svetlo od mesta. Jednostavna operacija, jedinstven dizajn, jačanje kondenzator, ventilaciju mikro mobilne dizajna, napajanje uređaja za nabavku i druge značajne karakteristike stabilnost svetle, telo postao stabilan i efikasan izvor svetlosti, optički laboratorija zalihu fotohemijski reakcija i drugih mesta od najboljeg proizvoda, u isto vreme, TOPTION fabrika je samo domaćeg R & D i proizvodnja fabrike. (isključivo domaće proizvodnje, detalje Konsultujte se sa za www.toption-china.com)

Ultraljubičasta (vidljivim) paralelne svetlosnom izvoru je viљenamenski, široka prilagodljivost, a svetlo je količinu proizvoda domaće solarni maksimum, kod kuće i u inostranstvu, imaju više od 300 laboratorijama. Kao dodatak studiji o solarnoj stanici, može da se koristi za odgovor od foto elektriиnih tip uređaja testiranje, površinski photovoltage spektroskopija, biološke svetlo, photocatalytic, površinski defekt analize, UV zračenje, UV leиenju, kristalima materijala istraživanje, UV photopolymerization, UV florescentnu boju preveli i drugo polje za naučna istraživanja. Sistem može da se koristi na miru, može da se koristi u kombinaciji sa analiza različitih sistema za test. Modularna struktura da kupcima omogućili opcije fleksibilne konfiguracije. Visoko pouzdano napajanje je usvojen u sistemu. Naša kompanija proizvodi sa različitim pribor mogu biti različite zračenjem modela izvor svetlosti tačke, paralelne svetlo, vlakna izlaz.

Prednosti i karakteristike fotohemijski reakcija aparat za izvor

■High što je odraz solarne aluminijum ellipsoidal ogledalo, ogledalo je aluminijum materijal pečaćenje, unutrašnji površinski tipovi da ellipsoid Ellipsoid, ogledalo posle dijamant rotary brušenje, Visoka temperatura vakuumske filma formirana nakon visoka efikasnost i stabilnost poslednje reflectance vidljive svetlosti je više od 95%.

■luminary mikro mobilnog uređaja, uređaj možete da promenite na lagan telo i mikro udaljenost ellipsoid ogledalo, u fokus promena odražava svetlo, kako bi se različite potrebe različitih klijenata za jak fokusira.

■The kutija je zatvorena izvor visokog intenziteta svetlosti zalihe dizajna, može da se umanji bar ozon objavljivanja, u isto vreme, smo sa azotom ventil, možete povećati ozon i azot reakcija, kako bi se preciznije oslobađanja ozona.

■Adapter dizajnirati jedinstven svetlo, možete napraviti svetle, telo sa različitim vrstama energije kompatibilne upotreba svetle, trupovi, u isto vreme, zajedničko tržište od specifikacije, zadovoljiti kupca fleksibilan izbor alternativa potrošni materijal.

■Supplies ekonomija: posejem koristeći simulirani svetlost izvor paljenja zalihe je najniža u zemlji, u photocatalytic razlaganje gasa koje proizvode uređaj kasno snabdeva najvažnija.

Pregled od gore navedenih karakteristika, da vidimo to, ekonomsku, održiv, praktičan, efikasan, stabilan, naprednih proizvoda je najveći svetla tačka, sa jedinstvenim aplikacijama u laboratoriji optiku visoko efikasan i stabilan izvor snabdevanja i konverzije, fotohemijski reakcija, optički za obradu slika sistema itd...

Tehnički podaci:

UV (vidljivo) paralelni izvor svetlosti TOP-XTM

Model

Tip svetle, telo

Svetle, telo napajanja

TOP - X 300

Xenon lampa

3700

Merkur lampu

300W


TOP - X 500

Xenon lampa

500W

Merkur lampu

500W


Xenon lampa Merkur

500W


TOP - X 1000

Xenon lampa

1000W

Merkur lampu

1000W


Xenon lampa Merkur

1000W


Konfiguracija uključuje: uređaj za kontrolu zaliha za svetle, telo , fokusirajući se uređaj, visokog intenziteta

efikasno za hlađenje cirkulacija uređaj, na svetle, telo pokreta udaljenost podešavanju uređaja!

Napomena: tijelo svetle, možete da delite svetlo adaptacija uređaja!

o nama:

TOPTION je specijalizovana za proizvodnju i prodaju fotohemijski staklo reaktor UV staklo reaktor, ksenon staklo reaktor, jednoslojni staklo reaktor, dupli sloj stakla reaktor, troslojno staklo reaktor, temperaturom opreme, ledomat, ultrazvučni instrument, Poprskaj fen za kosu, klima fen za kosu, u toku je izdvajanje uređaj i tako dalje.

Sa 8-yaeas iskustva i posle 8-godišnjeg razvija, smo je dobili povećanje domaće i strano tržište i uživali dobru reputaciju u industriji, naši proizvodi se primenjuju na mnogim univerziteta i naučno istraživačke ustanove u mnogim poljima.  Takođe može da proizvede vrste opreme u zavisnosti od vaših potreba. Verujemo da je kvalitet će vas izneveriti. TOPTION kompanija je mogu custimezed razne specifikacije sistema reaktora staklo, verujemo da "TOPTION" će biti tvoj "TOP opciju".

Dobrodošli na prilagođeni dizajn! Molim, ne oklevajte da nam se obratite, dobrodošli!!!


Hot Tags: paralelni izvor svetlosti ksenon svetlosnom izvoru, Merkur lampu, xenon lampa, vidljiva paralelni izvor svetlosti, uv paralelnog svetli, Kine, proizvođači, fabrika, dobavljači, dobavljača u Kini, prilagođavanje dizajna, hemikalija, biologije, farmaceutske, hrana
Srodni proizvodi
Feedback
Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: TaiBai Road, YanTa distrikta, Xian, Kina
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., D.o.o. sva prava zadržana.