Za navigaciju

Contact Us

TEL: 0086-29-88763980

Telefon/FAX: 0086-29-88990306

E-mail: Info@toptionlab.com

Dodati: TaiBai Road, YanTa distrikta, Xian, Kina

Dom > О нама

ТОПТИОН је професионални понуђач лабораторијских решења, а сви посвећени пружању најбољих решења и производа за глобалне купце који раде у биологији, хемији, фармацији, анализи животне средине, храни, академским истраживањима итд. Без обзира на поље у коме радимо, ми наставите тежи истом циљу: пружити вам најприкладнија рјешења и производе, како би ваше истраживање било тачније и ефикасније.


Сједиште ТОПТИОН- а се налази у Кси'ан, Кина, гдје посједује стотине универзитета и истраживачких института, а познато је као хиљадугодишња култура историје. Дубока култура и снажни научници продужавају боље производе, решења и услуге за вас.


Главни производи садрже реактор хемијске синтезе, ротациони испаривач, танкопластични испаривач, фотокемијски реактор, реактор високог притиска, сушач за сушење смрзнуто сушење, сушилицу за распршивање итд. Инструмент бренда ТОПТИОН поседује високу репутацију у више од 70 земаља и региона, пружа техничку подршку за десетке хиљада организација за решавање проблема у оквиру својих истраживања, посебно за универзитет, истраживачке институте, индустрије, инспекцијске агенције итд. Промоција напредка у технологији и побољшање људског живота је друштвена мисија ТОПТИОН .


Верујемо да би само врхунски квалитет, најважнија технологија, најкомплетније решење и најспособнија услуга, могли да остваре мисију и визију ТОПЦИЈЕ . Стога ћемо наставити са сталним иновацијама и напорним радом, пружити вам најбоља решења и производе и учинити вам истраживање тачније и ефикасније.

Ми смо млади, професионални и креативни тим,

Ми смо клијентски центрирани и одговорни тим.


Наша мисија: учинити ваше истраживање тачније и ефикасније.

Наша визија: постати најконкурентнији провајдер лабораторијских решења на свету.

Наша вриједност: Дељење и вин-вин, успјех купаца, бити захвални, наставити расти, иновирати и одговорни.

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: TaiBai Road, YanTa distrikta, Xian, Kina
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., D.o.o. sva prava zadržana.